Framtidens måltider - trender och innovationer, avancerad nivå    Avancerad nivå    7,5 hp

Den kommersiella gastronomiska måltiden utanför hemmet spänner över ett brett fält med restauranger, hotell, street food, caféer, saluhallar food trucks etc. Innovationer inom denna sektor är i bred bemärkelse länkad till livsmedelsindustrin, livsmedelshandeln och den offentliga sektorns måltider som bedrivs både i offentlig och privat regi. Gastronomiska innovationer idag kan därför vara utgångspunkter för samhällsrelevanta utmaningar gällande t.ex. hälsa, hållbar och säkra måltider med relevans för hospitality industrin och andra kreativa samhällssektorer.

Fördjupning:A1N
Behörighet:Examen på grundnivå om 180 högskolepoäng. Dessutom krävs Engelska B/Engelska 6.
 
Urval:Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPAV).
 
Veckor:03 (2018) - 07 (2018)
Studier:Helfart, Blandade tider, Distanskurs
Ort:Antal samlingar: 0 gånger
Undervisningsspråk:Svenska
Anmälningskod:ORU-68007
Institution:Restaurang- och hotellhögskolan

Visa kursplan