Måltidskunskap och värdskap A, Dryckeskunskap I Grundnivå 7,5 hp
Kursen ger grundläggande kunskaper om vin och sprit samt kunskap om öl. De viktigaste druvorna och vinområdena i världen behandlas. Målet är att du efter kursen ska kunna ge grundläggande och övergripande beskrivning av världens drycker.
Fördjupning: | G1N |
Behörighet: | Grundläggande behörighet.
|
Urval: | Betyg/högskoleprov/akademiska poäng. |
Veckor: | 36 (2014) - 45 (2014) |
Studier: | Halvfart, Dagtid, Distanskurs |
Ort: | Antal samlingar: 0 gånger |
Undervisningsspråk: | Svenska |
Anmälningskod: | ORU-65000 |
Institution: | Restaurang- och hotellhögskolan |
Distansinformation: | Kursen är helt webbaserad. Tillgång till internetansluten dator krävs, kommunikationsverktyget är Blackboard.
|
Visa kursplan
|