Måltidskunskap och värdskap A, Dryckeskunskap I    Grundnivå    7,5 hp

Kursen ger grundläggande kunskaper om vin och sprit samt kunskap om öl. De viktigaste druvorna och vinområdena i världen behandlas. Målet är att du efter kursen ska kunna ge grundläggande och övergripande beskrivning av världens drycker.

Fördjupning:G1N
Behörighet:Grundläggande behörighet.
 
Urval:Betyg/högskoleprov/akademiska poäng.
 
Veckor:36 (2014) - 45 (2014)
Studier:Halvfart, Dagtid, Distanskurs
Ort:Antal samlingar: 0 gånger
Undervisningsspråk:Svenska
Anmälningskod:ORU-65000
Institution:Restaurang- och hotellhögskolan
Distansinformation:Kursen är helt webbaserad. Tillgång till internetansluten dator krävs, kommunikationsverktyget är Blackboard.

Visa kursplan