Kurser för Miljövetenskap, Fysiologi och produktkvalitet läsåret 2018/2019
|
Miljövetenskap, Fysiologi och produktkvalitet | 15 hp |
Vårterminen 2019 | Anm.kod: ORU-51097 |
Vår vecka 14 (2019) - 23 (2019) |
Helfart |
Institutionen för naturvetenskap och teknik |
Kursen ger grundläggande kunskaper i växt- och djurfysiologi med tillämpning mot matproduktion och matkvalitet. Tillväxt och utveckling av domesticerade arters ätliga vävnader och organ studeras, och produkternas kvaliteter jämförs laborativt utifrån bland annat genmaterial, utvecklingsstadium och produktionsmetod. |
Fördjupning: G1F |
Behörighet: 10 högskolepoäng från Miljövetenskap, Agroekologi, 15 högskolepoäng. |
Urval: Platsgaranti. |
Visa kursplan Våren 2019 |
Institution: Institutionen för naturvetenskap och teknik |